Klacht: Prijs& kwaliteit

op 20 september 2016 over Coolcat in de categorie Kledingwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

In de zomervakantie maand augustus broek gekocht bij de coolcat zwarte tregging/jegging. Na 2 weken bij de naden kwam de gele elastiek eruit wat al vreemd was en op mijn werk de naden uit het niets scheurden terwijl ik de broek nog geen maand had! Weg geld! weg broek!

Gewenste Oplossing:

Ik vind het voor de prijs van die broek te slechte kwaliteit terwijl ik er ook 2 of 3 leuke topjes had voor kunnen kopen deze broek had ik gekocht als nette werkbroek.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Coolcat over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Coolcat in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marennie