Klacht: Praktijkopdracht Bouwprojectmanagement wordt niet door mijn eigen docent beoordeeld

op 11 augustus 2016 over LOI in de categorie Opleidingen en cursussen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn praktijkopdracht waarvoor ik een voldoende moet halen om examen te kunnen doen, bestaat uit 4 opdrachten.
2 maanden geleden heb ik de eerste 2 opdrachten via de inzendopgave opgestuurd naar mijn vaste docent Arjan Schrauwen om te kijken of ik op de goede weg zat. Arjan Schrauwen heeft de eerste 2 opdrachten beoordeeld met een 8.0 ( ik was op de goede weg)!

Een maand geleden heb ik mijn totale praktijkopdracht verstuurd idem via de inzendopgave die daarvoor bedoeld is. opeens krijg ik een beoordeling van ene meneer Meijer en die beoordeeld mijn totaleopdracht met een 5.0. Ik heb meerdere keren de servicedeks gebeld waarom dit gebeurd…… En nee mijn vaste docent was niet op vakantie want een dag ervoor heb ik nog gevraagd of hij kon opschieten met de beoordeling te versturen omdat mijn campus 27 augustus afloopt en ik graag ervoor wil weten of het nut heeft om mijn studie duur te verlengen zodat ik examen kan doen…

Wat bleek.. Hij heeft mijn totale opdracht niet gekregen maar de heer Meijer.
Het kan niet zo zijn dat mijn vaste docent een 8.0 geeft en de andere docent een 5.0 met commentaar op de eerste 2 opdrachten waarvoor ik eerder een 8.0 had gekregen!!!!

Ik wordt er erg moe van want ben nu al een maand bezig met het regelen van 1 belangrijke opdracht! nu over 2 weken verloopt mijn studie en ik ga geen 250 euro betalen doordat ik deze vertraging oploop en nog steeds niet weet waar ik aan toe ben.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat mijn praktijkopdracht --- de inzendopgave wordt gekoppeld aan mijn vaste docent Arjan Schrauwen zodat hij mijn totale opdracht kan nakijken en ik weet of ik examen kan doen.

Met haast!!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar LOI over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door LOI in behandeling genomen

Bericht van LOI

2 maanden geleden - Beste Jill, Wij begrijpen dat het vervelend is dat je twee verschillende beoordelingen hebt ontvangen. Wij hebben je klacht neergelegd bij de desbetreffende afdeling die contact gaan opnemen met de docent. Zodra dit contact heeft plaatsgevonden hoor je meer van ons. Groetjes, Namens LOI Webcare Angélique

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat LOI een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

LOI

Heeft op 15 augustus 2016 om 11:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Jill,

Wij hebben navraag gedaan bij de desbetreffende afdeling omtrent de beoordeling en inmiddels een reactie ontvangen.

Allereerst kunnen wij je mededelen dat er bij de LOI geen sprake is van vaste docent per module. Jouw eerste opdrachten zijn toevallig nagekeken door dezelfde docent maar dit houdt niet in dat de heer Schrauwen meteen de vaste docent is.

De desbetreffende opdracht (093E12) wordt alleen nagekeken door de heer Meijer. Het is dus helaas niet mogelijk om jouw opdracht door te sturen naar de heer Schrauwen. Je kunt de opdracht opnieuw ter verbetering insturen naar de heer Meijer.

Hopende je voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Namens de LOI Webcare
Dany

Alle klachten die gemeld zijn door Jill Kaldenberg