Klacht: Pakket zoek?

1992Riri op 27 oktober 2020 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wacht al meer dan 60 dagen op mijn pakket van mijn tante uit Brazilie. Volgens tracking nog steeds bij de douane als steekproef. Meerdere malen contact gehad met postnl die me van de kastje naar de muur sturen aan het lijntje houden.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn pakket eindelijk heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

2 jaren geleden - Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. Uiteraard snap ik dat u de zending graag snel ontvangt. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie: - de Track Trace code van uw zending Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Reactie van de melder van de klacht 1992Riri

2 jaren geleden - Beste, dank voor uw antwoord track and trace is: 3SEPGE4464547

PostNL

Heeft op 27 oktober 2020 om 09:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Hartelijk bedankt voor de aanvullende informatie. Mijn excuses dat dit pakket tot op heden niet is aangekomen. Ik kan me voorstellen dat dit niet prettig is. Hierbij informeer ik u over de afhandeling van uw melding.

Aan de hand van mijn administratie heb ik vernomen dat er naar aanleiding van uw eerdere contact met onze klantenservice op 21 oktober een onderzoek is opgestart. De termijn van een onderzoek is uiterlijk 12 werkdagen voordat u bericht ontvangt. ik adviseer u om dit af te wachten.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

1992Riri

Heeft op 29 oktober 2020 om 09:59 geantwoord

mij laten weten wanneer mijn pakket getraceerd is, aan de telefoon werd namelijk uiterlijk 4 dagen gecommuniceerd en nu is het uiterlijk 12 dagen. Voor het zelfde geld wordt dit weer met dagen verlengd

Alle klachten die gemeld zijn door 1992Riri