Klacht: Pakket niet bezorgd na inklaring

Martijn79 op 17 november 2022 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Goedemiddag. Pakket is in Nederland gearriveerd op 4 november vanuit Engeland. Meteen de inklaringskosten betaald. Echter is het pakketje nog steeds daar. Waarom is die niet verzonden. En niet de vingers naar de douane wijzen. Die wijzen ook half naar jullie. Jullie wijzen naar elkaar . Graag een oplossing.

Gewenste Oplossing:

Graag wat sneller werken na inklaring. Alleen als de douane er tussen zit kan en mag het langer duren. Dus niet de wettelijke 22 dagen aanhouden omdat het kan

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

10 maanden geleden - Beste klant, Hartelijk dank voor uw bericht op Klacht.nl. Ik lees dat u vraagt naar de status van uw zending vanuit het buitenland. Sorry voor de onduidelijkheid, ik begrijp dat u hier graag meer over wilt weten. Ik heb nog wat verdere informatie nodig om uw melding compleet te maken. Zou u deze gegevens willen sturen? Graag ontvang ik van u: - de tracking code van de betreffende zending; - uw volledige adres en telefoonnummer. (Deze kunt u vermelden bij uw contact gegevens zodat de informatie niet openbaar op deze website staat) Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Reactie van de melder van de klacht Martijn79

10 maanden geleden - Goedemiddag De tracking code is CC157634621BE

Reactie van de melder van de klacht Martijn79

10 maanden geleden - Klacht is afgehandeld. Dank voor e hulp

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 17 november 2022 om 12:46 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste klant,

Bedankt voor uw reacties op Klacht.nl. Ik lees dat uw klacht is afgehandeld. Volgens onze informatie is de zending inderdaad bezorgd op 17 november 2022. Mijn excuses voor de vertraging en het ongemak dat u hierdoor heeft ondervonden.

Gaat het een volgende keer opnieuw niet goed? Laat het ons dan gerust weten. Op postnl.nl/klantenservice vindt u onze contactopties en antwoorden op veelgestelde vragen.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Martijn79