Klacht: Pakket inbound in Den Haag en veder geen bericht of bezorging

MJ van der Werf op 30 december 2021 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte Post.nl vanaf 16 december ligt een pakketje uit India te wachten op mij.
Ik snap best dat het druk is maar zolang iets laten liggen zonder enige informatie te verstrekken vind ik echt niet normaal.
Op ze minst hoor ik de status, kan niet zo zijn dat dit pakket al weken word genegeerd.
Pakket nummer is: EM260139594IN

Graag zsm bericht of nog liever bezorging!

Gewenste Oplossing:

Bezorging van het pakket

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 30 december 2021 om 08:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer,

Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een vraag heeft over een te ontvangen pakket uit het buitenland. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

Ik kan mij voorstellen dat het vervelend is als een pakket langer onderweg is dan u had verwacht. Momenteel is het erg druk bij de afdeling import. Hierdoor duurt het langer voordat uw pakket wordt ingeklaard. Dit proces kan ik niet voor u versnellen. Ik wil u dan ook adviseren om regelmatig de track trace pagina in de gaten te houden. Mijn excuses voor het ongemak.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

MJ van der Werf

Heeft op 30 december 2021 om 15:16 geantwoord

Het pakket ligt al vanaf 16 december niks te doen, een pakket hoort gewoon behandeld te worden ook al is het druk.

Reactie van de melder van de klacht MJ van der Werf

1 jaar geleden - Een pakket dient behandeld te worden ook al is het druk, 2 weken laten leggen en niks laten horen slaat nergens op.

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over een door u te ontvangen zending uit het buitenland. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. Gezien uw klacht zal ik u een email gaan sturen, en daarnaast telefonisch contact met u gaan opnemen. Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Reactie van de melder van de klacht MJ van der Werf

1 jaar geleden - Geachte, nog steeds niks vernomen van Post.nl Je kan mij niet wijs maken dat ze het te druk hebben om mijn pakket in bijna een maand tijd niet op de band kunnen leggen. Zou u aub actie willen ondernemen en mijn pakket boven water willen toveren. Met vriendelijke groet, MJ van der Werf

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte heer, Hartelijk dank voor uw bericht op klacht.nl. In uw melding geeft u aan dat u uw pakket nog steeds niet heeft mogen ontvangen, ik kan me goed voorstellen dat u hier van baalt, helemaal om dat u hier al lang op wacht. Onze excuses voor het ondervonden ongemak. Ik heb even in ons systeem gekeken en uw zending is inmiddels helaas retour gestuurd. Omdat de afzender verantwoordelijk is voor het pakket moeten wij u ook moeten doorverwijzen naar deze partij. De reden dat wij u verwijzen naar de afzender heeft te maken met het feit dat de afzender onze opdrachtgever is en hier mee de partij om verder onderzoek te laten doen. Mocht de zending ook dan niet gevonden worden dan kan er met de afzender naar een passende oplossing gezocht worden. De afzender kan contact zoeken met de buitenlandse postorganisatie waarmee het naar Nederland is gezonden zodat deze het verder kunnen oppakken met PostNL. Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ondervonden ongemak. Ik ga er vanuit u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door MJ van der Werf