Klacht: Folder van ah

Roet op 12 april 2018 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit is al de 6e week dat we geen folder van ah hebben gekregen.

Gewenste Oplossing:

Als ik weer gewoon de folder van ah krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

4 jaren geleden - Geachte mevrouw Dwars, Hartelijk dank voor uw bericht op deze website. Ik vind het spijtig om te vernemen dat u de betreffende folder meerdere weken niet heeft ontvangen. Voor het ervaren ongemak wil ik u graag mijn excuses aanbieden. Graag reageer ik op uw bericht. Geeft u als reactie op dit bericht gerust aan of u de folder nog met vertraging heeft ontvangen of dat deze helemaal niet meer bij u bezorgd is. Ook hoor ik graag van u of het om 6 achtereenvolgende weken gaat dat de folder niet bij u bezorgd is of dat het om afzonderlijke weken gaat. Mocht het om het laatste gaan, stuurt u dan ook gerust de weeknummers mee dat de betreffende folder niet bij u bezorgd is. Ook hoor ik graag van u of andere poststukken en folders wel op de juiste wijze bij u bezorgd zijn. Met voldoende informatie kan hier melding van gemaakt worden, om de kans te vergroten dat de folder weer op de juiste wijze bij u bezorgd zal worden. Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, PostNL

Bericht van PostNL

4 jaren geleden - Geachte mevrouw Dwars, Onlangs heeft u op deze site een klacht geplaatst. Om uw klacht goed in behandeling te kunnen nemen, hebben wij aanvullende informatie van u nodig. Wij hebben u daarom een bericht gestuurd met het verzoek om aanvullende informatie. Wij hebben tot nu toe geen antwoord van u ontvangen. Stuurt u de gevraagde informatie alsnog gerust als reactie op dit bericht mee. Met vriendelijke groet, PostNL

Reactie van de melder van de klacht

4 jaren geleden - Het is opgelost. We hebben afgelopen zaterdag weer een boekje ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 12 april 2018 om 12:41 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Dwars,

Hartelijk dank voor uw reactie en toelichting. Gelukkig heeft u de AH folder afgelopen zaterdag weer op de juiste wijze ontvangen.

Mocht het opnieuw voorkomen dat de bezorging van de betreffende folder of overige poststukken niet op de juiste wijze verloopt, dan wil ik u verzoeken om opnieuw contact met ons op te nemen. Op die manier kan dit dan alsnog voor u doorgegeven worden.

Ik hoop u hiermee eerst voldoende geïnformeerd te hebben.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u altijd terecht bij onze klantenservice: http:www.postnl.nlklantenservice.

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door