Klacht: Andere tijd bezorgen dan werd aangegeven

A3-jan op 02 november 2020 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Middels de postnl app een melding gekregen dat op een bepaald tijdstip en dag een pakketje werdt geleverd. Die dag speciaal thuis gebleven, niets ontvangen die dag.
Zelfs melding van brievenpost, pakketje kan door de brievenbus, niet dit geleverd op de dag van levering zoals op de app.
Terwijl er gewoon een foto ervan op de app wordt getoond. Na 7 dagen nog steeds niks vernomen of gezien!

Gewenste Oplossing:

Postnl zoals ze aangeven op de app. Lukt dat niet dan moeten ze dit ook niet aangeven.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

2 jaren geleden - Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de bezorging van briefpost. Het spijt mij om te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. U geeft aan dat u een poststuk in de app heeft gezien, maar deze top op heden niet heeft ontvangen. Ik kan me voorstellen dat dit niet prettig is. Wanneer u briefpost in de app ziet dan kan het nog maximaal 4 bezorgdagen (di-za) duren voordat het aankomt. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u hierbij zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag nog de volgende informatie: - Op welke datum heeft u deze post in de app gezien? - Wie is de afzender van dit poststuk? - Mocht het om een brievenbuspakje gaan met een Track en Trace code zou ik deze ook graag van u ontvangen. - Graag ontvang ik tevens uw volledige naam, adres en telefoonnummer. (Dit kunt u nog aanvullen in het privé gedeelte van deze site. Het is niet verstandig om dit in het openbaar door te geven) Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Reactie van de melder van de klacht A3-jan

2 jaren geleden - Datum van zien: 23-10 Dit betroffen afzenders: personeelswinkel.nl en wish.nl Geen track en Trace code. Het pakketje in april, daarvan weet ik niet meer wanneer ik dit heb gezien in de app. Kwam van postcodeloterij.nl Ook geen track en Trace code. Betroffen allemaal brievenbuspost.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 02 november 2020 om 09:35 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer,

Bedankt voor de aanvullende informatie. Mijn excuses voor het feit dat u deze poststukken tot op heden niet heeft ontvangen. Ik kan me voorstellen dat dit niet prettig is. Hierbij informeer ik u over de afhandeling van uw klacht.

Ik kan niet achterhalen wat de oorzaak van de vermissing is bij briefpost, ondanks dat er foto’s van zijn gemaakt voor de app. Van briefpost wordt geen verdere administratie bijgehouden. Ik adviseer u om voor een verdere oplossing contact op te nemen met de afzenders. Ik heb een klacht voor u aangemaakt. Deze klacht komt terecht bij de leidinggevende op het bezorgkantoor en die zal dit bespreken en de bezorging in de gaten houden. U zal hier echter geen verder bericht over ontvangen. Mochten we de poststukken nog aantreffen zullen we deze uiteraard nog bezorgen.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door A3-jan