Klachten over PostNL

PostNL bezorgt al bijna 200 jaar post en pakketten in binnen- en buitenland, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. We verwerken de ons toevertrouwde... Lees meer >

99% van alle klachten opgelost. Rated as nr. # 1 in Koeriersbedrijven en post

99%
2294 klachten gemeld
3 openstaande klachten
9 klachten in behandeling
2282 klachten opgelost
2.9 /10
882 stemmen
882

Compliment van Waardeloos25 op 17 september 2020 over PostNL

ja, het zou wel fijn zijn als UPS een stratenboek gaat krijgen!

7

Compliment van geweldig68 op 14 september 2020 over PostNL

Dank u wel voor de terugkoppeling.hoop dat deze klacht het postbezorgen in de toekomst verbeterd word.

8

Compliment van gerda3108 op 10 september 2020 over PostNL

De zendingen zijn vandaag donderdag 10 sept. allebei aangekomen na een lange reis

7

Compliment van diks99 op 14 september 2020 over PostNL

Na de melding bij klacht.nl was het pakketje zeer snel terecht... Heel erg fijn maar wel vreemd dat dit niet zo kan geregeld kan worden bij de klantenservice van postnl. Hoe zit het nu met de eerder betaalde verzendkosten ?

7

Compliment van Sergiy op 05 september 2020 over PostNL

Good morning,

Thank You for reply. So it means I've got the wrong Tracking Number. Am I?

Best regards,

Sergiy

10

Compliment van George op 02 september 2020 over PostNL

Geachte postNL, Dank u wel voor de ondernomen moeite de casus in behandeling te nemen. Ik vermoed dat AHxl niet al t vlot het postNL pallet vrijgeeft, waarschijnlijk omdat die nog niet vol genoeg is. Mocht onverhoopt het pakket helemaal niet arriveren dan zal ik uw advies opvolgen en de retour geadresseerde (de initiële afzender) e.e.a. via u laten onderzoeken. Mijn enige zorg is dat ik dan wel mijn centjes terug moet krijgen. Maar dat is dan een andere casus en andere partij(en). Nogmaals dank en beste groet, GPB

10

Compliment van A.J Goossens op 03 september 2020 over PostNL

Prima opgelost, we ontvangen weer post!

8

Compliment van LF op 02 september 2020 over PostNL

Pakket is geleverd.

7

Compliment van Sjaja op 02 september 2020 over PostNL

Goeden morgen,
Ik heb de klant Uw bevinding gemaild en deze geeft het volgende antwoord:
That is absoluty false. I'm waiting for this item how could I have refused it?
Nobody know where this package now is in Rome. I do hope I\"ill get it.
Groetjes, Jan Bottenheft

9

Compliment van sg tibben op 26 augustus 2020 over PostNL

Eerst afwachten dan conclusie trekken

8

Compliment van sabba39 op 26 augustus 2020 over PostNL

Kan gebeuren dat er post zoek raakt. Hoop alleen dat er (voorlopig) niets meer zoekraakt.

7

Compliment van [email protected] com op 24 augustus 2020 over PostNL

Fout lag niet bij post nl maar bij de ING BANK. Weet nu waar mijn overschrijvingskaarten gebleven zijn.

7

Compliment van Leo Kuhnen op 21 augustus 2020 over PostNL

Bedankt voor uw bericht. Jammer dat we dit bericht nu kregen, anders hadden we de terugzending kunnen voorkomen. Het pakket is bij de buren aangeboden ,even proberen bij de buren en het pakket was goed terecht gekomen. Jammer.

7

Compliment van mike12345456 op 09 augustus 2020 over PostNL

Dank U vriendelijk voor het oplossen van deze klacht.

8

Compliment van swaenenvecht op 06 augustus 2020 over PostNL

Ik ben blij tot zover en wacht af of de bestelling als nog binnen komt.
Bedankt voor uw hulp.

9

Compliment van Nicole-Therese op 01 augustus 2020 over PostNL

Zaterdag 1 augustus persoonlijk bezoek gehad van Post NL met oprechte excuses. Heel attent en zeer gewaardeerd!

9

Compliment van hgerritsen289 op 30 juli 2020 over PostNL

Snelle reacties, nu zal het hopelijk beter gaan...

7

Compliment van Gandagor11780 op 29 juli 2020 over PostNL

Ik ben blij met deze informatie ik dank jullie wel

10

Compliment van simone den Tuinder op 27 juli 2020 over PostNL

Ik vind het een redelijke oplossing ,ik denk het kosteloos opnieuw versturen van het pakket nog een betere oplossing is , dat was de oorsprong bedoeling ook voor de toekomst.alvast bedankt.j.j. Den Tuinder

8

Compliment van jovach op 23 juli 2020 over PostNL

Prima, ik hoop dat er werkelijk iets gebeurd .

7