Klacht: Postnl weigert te antwoorden op vragen.

op 10 maart 2020 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Postnl blijft maar weigeren om antwoord te geven op een simpele vraag nml hoe verklaren jullie dat ik een pakje online volg vanuit China in transit in Spanje en vervolgens door naar het postnlsorteercentrum dit alles met duidelijk zichtbaar bij de track en trace mijn gegevens en als het uit het sorteercentrum komt ineens andere gegevens bevat?.

Gewenste Oplossing:

Als ik een logisch en waarheidsgetrouw antwoord krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 10 maart 2020 om 12:47 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

Ik snap inderdaad dat u flink baalt van deze situatie. Helaas kan ik ook niet achterhalen wat hier is gebeurd. Bij de inklaring worden de gegevens die op het pakket staan aangegeven overgenomen. Het enige wat ik u aan kan raden is contact op te nemen met de afzender. Zij kunnen dan contact opnemen met hun postorganisatie voor een mogelijk schadevergoeding en kunnen u direct een oplossing bieden.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Klepzeiker13