Klacht: Post verkeerd of niet bezorgd

op 02 oktober 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

10 maanden geleden - Geachte heer Moses, Hartelijk bedankt voor uw bericht, Het spijt me om te horen dat de postbezorging op uw adres niet correct verloopt. Ik kan me voorstellen dat dit niet prettig is. Hier wil ik graag een melding van maken. Maar hiervoor heb ik nog aanvullende informatie nodig. Kunt u aangeven op welke datum dit voor het laatst is voorgevallen? En waren deze enveloppen voorzien van een oranje streepjescode of PostNL Port betaald melding? Op welk huisnummer is het precies afgegeven? Kunt u tevens aangeven van welke afzenders u post mist en op welke datum deze post is verzonden? Geven de afzenders ook aan dat het via ons is verzonden? Ik zie uw reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, PostNL

Reactie van de melder van de klacht Elkan

10 maanden geleden - De laatste gemaakte fout was afgelopen woensdag. Post van de buren sjoelplein 6 lag op mijn mat. Ik heb dat toen bij hun in de brieven bus gedaan wat voor kleur of verzendmethode weet ik dus niet.. het was post van UMCG het ziekenhuis in Groningen. Maar de huisnummering hier is niet heel duidelijk maar als de post bode een beetje oplet zou het al beter gaan.... De pakket dienst doet het altijd wel goed ! Post van mij komt regelmatig bij mensen uit "het hofje" of van de Nieuwstraat 7. En deze buur verdenk ik ook van verduisteren van post stukken.. alles wat niet te herkennen is als een brief komt hier geregeld niet aan.. Dit gebeurt meerdere keren per maand helaas. Exacte gegevens heb ik op het moment verder niet. Zal er dan op moeten leren eerst volgende keer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 02 oktober 2017 om 14:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Moses,

Hartelijk dank voor uw reactie. Ik vind het erg spijtig om te vernemen dat de postbezorging op uw adres zo moeizaam verloopt. Wilt u de eerstvolgende keer controleren of de poststukken voorzien zijn van een oranje streepjescode en/of PostNL Port Betaald stempel en hierover contact met onze klantenservice opnemen? We kunnen dan direct actie voor u ondernemen. Omdat ik op dit moment niet honderd procent zeker weet of de poststukken door PostNL zijn bezorgd kan ik de bezorger hier nog niet op aan laten spreken.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Heeft op 02 oktober 2017 om 15:01 geantwoord

Ik kan u garanderen dat het door postnl word bezorgd...

Alle klachten die gemeld zijn door Elkan