Klacht: post niet ontvangen door geadresseerde

op 19 september 2018 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

twee weken geleden heb ik gebruik gemaakt van de diensten van PostNL. De brief die ik heb verzonden is bij de ontvanger tot op heden nog niet bezorgd Volgens algemene voorwaarden van PostNL
moet de post binnen een redelijke termijn bezorgd worden. Deze redelijke termijn is voorbij. Ik dien daarom een klacht in.

Gewenste Oplossing:

Ik wil dat PostNL zich inspant om te achterhalen waar de brief is gebleven

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

6 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw Van der Linden, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de bezorging van post die u heeft verstuurd. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. De post dient inderdaad binnen twee weken wel bezorgd te zijn. Mijn excuses hiervoor. Helaas hebben wij van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvangen wij graag alsnog de volgende informatie: - op welke datum heeft u het poststuk verstuurd; - heb je eerder post naar dit adres gestuurd; - wat is het adres van de geadresseerde. Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht. Ik ga er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, vragen wij u contact op te nemen met onze klantenservice via www.postnl.nl. Met vriendelijke groet, PostNL klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 19 september 2018 om 08:24 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte mevrouw Van der Linden,

Onlangs heeft u via deze website een melding bij ons gedaan. Om uw melding goed in behandeling te kunnen nemen, hebben wij meer gegevens of aanvullende info van u nodig. We hebben u in een vorig bericht gevraagd deze informatie spoedig aan te leveren, zodat wij uw melding verder in behandeling konden nemen.

Helaas hebben wij van u geen reactie mogen ontvangen op ons informatieverzoek. Wij gaan er dan ook van uit dat uw melding inmiddels is verholpen enof dat u via een van onze andere kanalen van antwoord bent voorzien. Uw melding op klacht.nl wordt daarom afgesloten.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, vragen wij u contact op te nemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door inasabine