Klacht: Post niet ontvangen

op 14 augustus 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vernomen van de ING bank dat er een brief een paar weken geleden is Verzonden maar tot op de dag vandaag heb ik deze niet ontvangen. Ze sturen de brief nogmaals op. Gaane een attentie kaart aan maken. Dit is al de zoveelste keer. Over een insident kan ik niet meer spreken.

Gewenste Oplossing:

Als ik alle post ontvang.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 14 augustus 2017 om 11:22 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer van Haandel,

Hartelijk dank voor uw bericht op deze website. Ik vind het erg spijtig om te vernemen dat u een poststuk van ING niet heeft ontvangen. Ik kan me voorstellen dat u hier niet blij mee bent, mijn excuses hiervoor. Graag geef ik u een toelichting.

ING laat een deel van haar post door PostNL en een deel door Sandd bezorgen. Alle reguliere afschriften worden door Sandd bezorgd, PostNL bezorgt alleen nog de dagafschriften en daarnaast de passen, activeringsbrieven, reacties op klantaanvragen en de opdracht- en overschrijvingsformulieren. Wij hebben met de ING de afspraak dat zij zelf klachten over de bezorging in behandeling nemen. Ik adviseer u daarom dit te melden bij uw bank, dan zal ING de klacht doorzetten naar PostNL om deze onderling op te lossen. Nogmaals mijn excuses voor de overlast.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende informatie te hebben gegeven. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door ING bank