Klacht: Te veel kaartjes in omloop!

op 28 december 2010 over POPSTARS in de categorie Talentenjacht

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gisterenavond met mijn gezin (man vrouw 2 kinderen) naar popstars. Hartstikke leuk want vriendinnetje Sam doet mee! Kinderen 7 en 9 al de hele week zenuwachtig, en zin dat ze hadden! Met z’n allen wachten in de Foyer, deuren gaan open spanning op de toetjes van de kids…en net voor we met z’n allen binnen zijn sluit alles! De gehele Foyer nog vol mensen, maar helaas de zaal is vol! Ik met mijn kinderen binnen, en mijn man mocht in de Foyer naar een schermpje kijken!! Kinderen overstuur, want…zo zielig voor papa. Weg gezellig avondje popstars!
Een tel-foutje is begrijpelijk, maar gezien de hoeveelheid mensen in de foyer was dit niet een klein foutje! Als je dan na zo’n teleurstelling als compensatie gratis mag parkeren houd je een rare nasmaak over aan dit soort praktijken! Betalende gasten mochten dan over twee weken komen, leuk als dan je POPstar eruit is en je kids geen vakantie meer hebben!
Al met al een grote teleurstelling!

Gewenste oplossing

Gezien het grote aantal mensen dat hierin gedupeerd zijn neem ik niet aan dat er een echte oplossing te bedenken is. Dan valt er natuurlijk nog aan te dragen dat de gasten kaartjes gratis waren dus materieel gezien behalve benzine niets geleden. Vind het alleen erg teleurstellend dat iets waar zo naar uitgekeken wordt zo teleurstellend eindigt, vooral voor de kinderen die er al weken naar uitkeken om eindelijk naar hun zo geliefde \”popstars\” te mogen!

Alle klachten die gemeld zijn door sennanoah