Klacht: Polo’s Stone Island Nep

op 14 april 2017 over Brandeal in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zojuist heb ik eindelijk (niet binnen de vooraf gesteld 10 werkdagen: bestelling 26/3, levering 14/4) mijn bestelling van 4 Stone Island polo’s (slim-fit)ontvangen via tiptopdeal (onderdeel Brandeal). Dit zijn niet de polo’s die ik heb besteld, de polo’s die ik heb ontvangen zijn namaakproducten die zijn verkocht als echt. Omdat ik wel eens vaker polo’s van Stone Island koop merkte ik dat er iets anders mee was. Ik ben dan ook direct naar de winkel gegaan waar ik wel eens Stone Island producten koop en heb ik dit door hen laten verifiëren. Zij kunnen bevestigen dat ze nep zijn. Daarnaast merk ik zichtbaar verschil.
Naast dat de levertijd ruimschoots is verstreken (wat overigens vaker voorkomt), zijn de polo’s ook nog niet echt.

Gewenste Oplossing:

Kosteloos producten retourneren en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brandeal

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Brandeal over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Brandeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Brandeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Brandeal

Heeft op 21 april 2017 om 17:17 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door RvMierlo