Klacht: Polo nooit geleverd

op 18 juli 2016 over Brandeal in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een polo besteld bij branddeal. De levering werd eerst maanden uitgesteld en daarna afgeblazen. Omdat ik in de tussentijd meerdere kansen om een vergelijkbare polo te kopen heb laten liggen vanwege deze bestelling voel ik me sterk benadeeld. Branddeal heeft mij in geen vorm op te hoogte gebracht van de moeilijkheden om deze polo te leveren maar de bestelling is alleenmaar uitgesteld.

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn als branddeal mij deze polo alsnog zou leveren of mij een vergoeding zou geven zodat ik de polo zonder de aangeboden korting kan kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Brandeal

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Brandeal in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Brandeal een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Brandeal

Heeft op 09 augustus 2016 om 19:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door juanhumm