Klacht: Pluizen op het bankstel

op 28 november 2016 over Seats and Sofas in de categorie Meubelwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb mijn bankstel sinds september 2015 en tot mijn grote verbazing pluist onze bankstel heel erg! Voor dat ik deze bank kocht heb ik dit nadrukkelijk gevraagd aan de verkoper en er werd gezegd dat deze bank niet zal pluizen. Ik ben zeer teleurgesteld en hoop dat jullie hier een goede oplossing voor hebben!

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik een bankstel terug krijg wie niet pluist en hoop dat dit zo snel mogelijk wordt afgehandeld, ik heb een uitkering en heb bijna een jaar voor deze bankstel moeten sparen! Hopende en wachtende op u reactie.

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Seats and Sofas over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Seats and Sofas in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Seats and Sofas een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Seats and Sofas

Heeft op 08 december 2016 om 12:09 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer , mevrouw F.ozdemir Ozdemir
Bedankt voor uw klacht melding van 3 december 2016.
Wij sturen deze klacht door naar het filiaal waar u de aankoop hebt gedaan
wij gaan kijken naar een gepaste oplossing voor u.
wij willen onze excuses maken voor het ongemak,
wij nemen telefonisch of per brief contact op met u.
Met vriendelijke groet,

Alle klachten die gemeld zijn door Filizozdemir