Klacht: plaatsing glasbak en papierbak

op 05 september 2018 over Gemeente - Rotterdam in de categorie Gemeente

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 3 september jl. zijn op de stoep tegenover mijn woning een glasbak en een papierbak geplaatst. Dit zonder enige aankondiging. Deze twee bakken zijn niet verankerd en staan los op de stoep. Het gebruik van de bakken (vooral de glasbak) veroorzaakt veel overlast. Daarnaast verstoren de bakken in grote mate het straatbeeld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de gemeente de twee bakken z.s.m. weghaalt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Gemeente - Rotterdam

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Gemeente - Rotterdam nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door