Klacht: Personeel en de patat.

op 31 oktober 2011 over Smullers in de categorie Snacks

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Afgelopen vrijdag avond heb ik gegeten bij Smullers op het station in Utrecht centraal. Ik bestelde een kleine friet oorlog. Het was ontzettend druk. De vrouw aan de kassa zij dat het 2.45 koste. Ik vroeg aan de mevrouw of ik 1 euro los kon betalen en de rest kon pinnen. Ik had mijn frietje afgerekend en kwam er dus achter dat ik gewoon 2.45 had gepint. De vrouw achter de kassa die flipte helemaal, en zij dat het mijn schuld was omdat de kassa lastig was. (Niet mijn probleem toch?!) Uit einderlijk heb ik mijn euro terug gekregen. Toen ging de vrouw achter de kassa mijn frietje maken en liep elke keer te praten met een collega. Toen kwam ze er achter dat de uitjes op waren, toen werd mijn frietje weer neergezet. Na ongeveer 10 minuten wachten kreeg ik einderlijk mijn frietje. De friet was koud, en de pindasaus ontzettend dik! Ik ben er mee terug gegaan maar weer kreeg ik zelf de schuld. Ik ben weg gegaan en heb de friet maar weg gegooid.

Gewenste Oplossing:

Tegoedbon voor nieuwe friet en aanpakken van het personeel!

Alle klachten die gemeld zijn door Krisja