Klacht: Pakketten worden standaard niet geleverd

op 20 juli 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Van alle postbedrijven is DHL de enige die het elke keer weer voor elkaar krijgt mijn deurbel over het hoofd te zien, terwijl deze precies, mét label, boven mijn brievenbus zit. In deze brievenbus laten ze vervolgens een bericht achter dat ze mij niet thuis troffen. Vervolgens moet ik in track&trace lezen dat ze langs zijn geweest en morgen weer komen, of leveren het bij de buren af. Ik heb dit probleem enkel en alleen met DHL.

Gewenste Oplossing:

Als DHL gewoon zou aanbellen als ze een pakket komen bezorgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 20 juli 2016 om 15:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Lilian,

Het spijt me dat ik zo laat op uw bericht reageer. Erg vervelend te vernemen dat u zoveel ongemakken heeft ervaren bij leveringen via ons, ik zal uw klacht doorsturen naar het depot zodat dit doorgegeven wordt aan de chauffeur(s). Mijn excuses voor het ontstane ongemak en dat u door die niet thuis meldingen langer op uw pakket(ten) heeft moeten wachten.

Vriendelijke groet,

Sanne
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door LilianP1985