Klacht: Pakketje niet bezorgd

op 18 december 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste,

Ik heb afgelopen maandag 11 december twee jurkjes besteld en die zouden binnen 2-4 dagen geleverd worden. DHL liet mij weten dat deze op donderdag 14 tussen 14.00 en 18.00 zouden worden geleverd. Ik heb de hele middag en avond gewacht en vandaag 15 december de hele dag. En het pakketje is niet geleverd. Vanaf donderdagavond 22.00 staat dat het pakketje onderweg is, maar over de levertijd is geen duidelijkheid.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag weten waar ik aan toe ben, omdat ik niet dagenlang thuis kan wachten op dit pakketje. Ik wil graag duidelijkheid en weten wanneer dit pakketje arriveert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 18 december 2017 om 15:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Volgens mijn gegevens is uw zending op 15 december afgeleverd. Indien u de zending niet heeft ontvangen wil ik u adviseren om dit bij de afzender van het pakket te melden. Zij kunnen als opdrachtgever van DHL ons vragen om dit verder voor u na te kijken.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Miranda
DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door R.Uijtewaal