Klacht: Pakket zou bezorgd zijn maar geen pakket of briefje ontvangen

op 13 oktober 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn pakketje zou afgelopen vrijdag bezorgd zijn om 15:36, volgens DHL. Ik heb echter geen pakket of briefje ontvangen waarop staat waar het pakket geleverd is. Ik ben bij mijn directe buren langs geweest, ook zij hebben niets in ontvangst genomen.

DHL geeft aan dat ik bij de verzender kan aanvragen om een onderzoek in te stellen, maar verzender geeft aan dat ik zelf moet bellen met DHL. Een idiote situatie! Ik woon in Haarlem en hier in de wijk is vaker iemand op zoek geweest naar zijn pakket dat bezorgd zou zijn door DHL maar waar niets over is achtergelaten in de brievenbus. Ook hebben wij zelf eens een briefje ontvangen in de brievenbus dat wij een pakket konden afhalen, echter was nog het pakket of het briefje voor ons bestemd.

Als de bezorger het pakket elders heeft bezorgd dan er op het pakket staat is het toch de verantwoordelijkheid van DHL om te weten waar dat is bezorgd?

Gewenste Oplossing:

Als ik voor aanstaande zaterdag mijn pakket heb ontvangen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 13 oktober 2016 om 14:39 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door BoukjeF