Klacht: Pakket zogenaamd ‘afgeleverd’ maar niet ontvangen

op 02 augustus 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag tussen 14:00 en 18:00 zou mijn pakket geleverd worden. Ik ben de hele dag thuis geweest maar heb niks ontvangen. Bij de track en tracé staat dat die om 14:03 geleverd is. Er lag niks in de brievenbus, er is niemand aan de deur geweest en de buren hebben ook niks ontvangen. Waar is mijn pakket dan gebleven?? Goede service zeg

Gewenste Oplossing:

Wanneer mijn pakket ook daadwerkelijk geleverd zou zijn. Ik ben nu alleen tevreden als hij morgen daadwerkelijk geleverd wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 02 augustus 2017 om 14:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw bericht.
Spijtig om te moeten vernemen dat uw pakket niet in goede orde geleverd is.
Volgens mij heeft u reeds contact gehad met een collega die u verwezen heeft naar de afzender voor een intern onderzoek. Hierbij zou ik willen aanvullen dat mijn vermoeden is dat uw pakket verderop in de straat is geleverd.
Met vriendelijke groet,
Lea
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Rachelvdb