Klacht: Pakket zoek en slechte service

Gouden ketting zoek op 01 maart 2021 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Gouden ketting met aangetekende post verstuurd,krijg netjes een bericht dat mijn pakket is afgeleverd op Zaterdag,wat niet mogelijk is want dan is het bedrijf dicht.
Ik vraag om een foto van de handtekening,due kunnen ze niet vinden,ik probeer foto’s met het bewijs op te sturen,momenteel kunnen wij u foto niet downloaden meneer. Het slaat werkelijk nergens op en er werken gewoon dieven daar.

Gewenste Oplossing:

Ketting terug of mijn geld plus de kosten van het opsturen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

1 jaar geleden - Geachte mevrouw/ meneer, Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de verzending van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie: - de tracking code van het betreffende pakket. Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Reactie van de melder van de klacht Gouden ketting zoek

1 jaar geleden - Ik heb al 3 keer deze info gegeven,ook de foto's hiervan zijn allang opgestuurd naar jullie,maar ik speel jullie spelletje gewoon mee en zal het nogmaals geven zodat jullie wat meer tijd hebben om mij te betalen voor het gestolen pakket. 3SKAAG7091600 ik ben zeer benieuwd waar jullie nu weer mee komen. Alle berichten naar jullie toe heb ik opgeslagen,dus je kan niet zeggen dat jullie niet weten waar dit over gaat. Alleen tijdrekken. Ik geef echt niet op tot ik het volledige bedrag plus de verzendkosten die ik betaald heb teruggekregen heb. Jullie moeten je kapot schamen om zich een pakkettendienst te noemen en zo met klanten omgaan. Ps,de 32 dagen zijn vorige week al ingegaan,dit heb ik op de mail staan.

Reactie van de melder van de klacht Gouden ketting zoek

1 jaar geleden - Waarom moet het weken duren eer ik reactie krijg en dan ook nog met de leugen dat jullie de gegevens niet hebben. Ik heb bewijs dat dit 3 keer op verschillende manieren is toegezonden naar jullie. Wat een onzin. Ik ga hiermee en met al het bewijs naar de ombudsman,deze is al bezig las ik met een zaak tegen jullie. Zelden zo'n slechte service meegemaakt.

Reactie van de melder van de klacht Gouden ketting zoek

1 jaar geleden - Ik zie nu pas dat dit niet voor postnl zelf is maar voor klacht.nl. Dus dan begrijp ik iets meer dat ik wederom mijn gegevens moet delen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 01 maart 2021 om 10:07 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

Op basis van de barcode heb ik uw vraag onderzocht, en zie dat uw verzoek in onderzoek is. Mijn collega welke de zaak in onderzoek heeft zal spoedig contact met u gaan opnemen.Ik heb haar van uw klacht op de hoogte gebracht.

Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Gouden ketting zoek

Heeft op 02 maart 2021 om 17:04 geantwoord

Nog steeds niet gebeld of een mail met een oplossing gekregen,dus hoezo probleem opgelost ?
Postnl is gewoon het slechtste bedrijf van Nederland

Alle klachten die gemeld zijn door Gouden ketting zoek