Klacht: Pakket wordt steeds niet bezorgd

op 12 juli 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na ruim 2 weken nog steeds niks bezorgd. Ik zie nu net dat de levering voor de 3x is opgeschoven. Ik heb extra vrij genomen om het pakket te ontvangen. Eerst nog speciaal gebeld gisteren of het echt bezorgd zou worden vandaag en er werd duidelijk gezegd dat het vandaag bezorgd zou worden. Ik heb al 4x in totaal gebeld en regelmatig contact met verzender gehad. Die ook al meerdere malen contact met DHL Duitsland heeft gehad.

Gewenste Oplossing:

Als het pakket vandaag geleverd is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 12 juli 2017 om 14:45 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Heeft op 12 juli 2017 om 17:43 geantwoord

Dit is een standaard oplossing bij elk probleem wat ze veroorzaken ik heb zelf nu het pakket opgehaald dit is gewoon erg maar dan ook heel erg slecht. Ik zou mij dood schamen als ik voor Dit bedrijf moest werken.

Alle klachten die gemeld zijn door HJ Schuurman