Klacht: Pakket verdwenen

op 18 oktober 2016 over Rituals in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Op 6 oktober en adventskalender besteld. Pakket is nooit aangekomen. Op mail wordt inhoudelijk niet gereageerd. Aan de telefoon krijg ik steeds hetzelfde verhaal. Ik moet maar nog een bestelling plaatsen. Dus 2 keer betalen om 1 keer geleverd te krijgen. Fout zou bij postnl liggen. Ondertussen word je afgescheept met een kortingscode van 10%. Deze kalender is al niet meer te krijgen. Hoezo klantvriendelijk!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil ontvangen wat ik besteld heb

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rituals

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 dagen geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rituals nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 dag geleden - Deze klacht is zojuist door Rituals in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Marian Kappen