Klacht: Pakket retour verstuurd.

op 06 oktober 2016 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw, Ik had een pakket liggen bij de ophaalpunt post.nl. In de brief van jullie die ik in de bus had liggen staat dat de pakketten 3 weken blijft liggen en daarna retour word verstuurd, ophalen pakket vanaf volgende werkdag 09-09-2016. Ik wilde 29-09-2016 mijn pakket op gaan halen bij jullie ophaalpunt dan wordt daar gezegt dat de pakket maar 2 weken blijft liggen. Dit is volgens de brief van jullie niet correct. Ik heb de barcode in gevoerd bij post.nl en ik zie dat de pakket retour is verstuurd naar het buitenland, dit kan dus niet. Ik wil dat jullie mijn pakket kosteloos terug halen zo niet zal ik hier een advocaat voor inschakelen. Pakket retour versturen als ik nog binnen de 3 weken bij de ophaalpunt ben geweest. Als jullie iets veranderden dan hoort je dat ook in de brief te doen. Met vriendelijke groet, Daalen

Gewenste Oplossing:

????

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 weken geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 06 oktober 2016 om 13:33 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer/mevrouw Daalen,

Hartelijk dank voor uw melding op deze website. Ik vind het bijzonder spijtig om te vernemen dat uw pakket retour is verzonden vanwege het feit dat op uw afhaalbericht de termijn van drie weken stond, terwijl dit enige tijd geleden is gewijzigd naar twee weken. Mijn oprechte excuses hiervoor.

Aan de hand van uw gegevens heb ik gezien dat u hiervan reeds via e-mail een melding heeft gemaakt bij onze klantenservice. Van het gebruik van afhaalberichten met foutieve/verouderde informatie is een melding gemaakt bij de afdeling die verantwoordelijk is voor de aflevering van pakketten op uw adres. Er is actie ondernemen om te voorkomen dat dit soort situaties zich in de toekomst zullen herhalen. Aansprakelijkheid voor gevolgschade is uitgesloten volgens de Algemene Voorwaarden, ik kan er helaas niet voor zorgen dat u in aanmerking komt voor enige vorm van vergoeding. Voor een oplossing en het nogmaals versturen van het pakket adviseer ik u contact op te nemen met de afzender van uw pakket.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; https://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Heeft op 06 oktober 2016 om 15:57 geantwoord

Geachte heer/mevrouw,

Ik ga hier niet mee akkoord. Er wordt een fout gemaakt door Post.nl zwart op wit daar ga ik niet het dupe van zijn.
Om het pakket terug te halen vanuit het buitenland kost geld, aangezien Post.nl hier een fout maakt waar men zegt dat de pakket bezorger de fout gemaakt heeft,
dit is een werknemer van Post.nl waardoor Post.nl de aansprakelijke is.

Post.nl wilt niet mee werken dan zal ik contact opnemen met mijn advocaat zoals ik per mail al heb doorgegeven aan Post.nl.

De pakket is overigens nog steeds niet aangekomen bij de afzender.

Met vriendelijke groet,

Daalen

Alle klachten die gemeld zijn door Germain Daalen