Klacht: pakket op straat gezet

op 06 oktober 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

volgens track en trace was mijn pakket bezorgd terwijl ik niet thuis was. Geen briefje in de bus. Bij buren nagevraagd – het stond op straat voor mijn deur en hadden het daarom naar binnengehaald. Vorige week was er een dik boekwerk in de hal van het nabijgelegen flatgebouw gelegd. Wederom dankzij een oplettende buur bij mij afgeleverd. Adres en huisnummer stonden correct op het pakket.

Gewenste Oplossing:

Kan niet meer gecorrigeerd worden - het is opgelost door mijn buren

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 06 oktober 2017 om 13:43 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag!

Bedankt voor uw bericht. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat uw zending op deze manier wordt achtergelaten door onze bezorger, mijn excuses hiervoor! Ik zal hier in ieder geval een melding van maken bij het betreffende depot zodat de bezorger hier op aangesproken kan worden.

Alvast een fijn weekend gewenst!

Met vriendelijke groet,
Janneke
DHL Parcel Webcare

Alle klachten die gemeld zijn door Slubo15041950