Klacht: Pakket niet geleverd

op 15 juni 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer, mevrouw,

Zondag 29 juni heb ik een bestelling geplaatst op wehkamp.nl. Volgens de app zou deze bestelling aankomen op woensdag 1 juni tussen 18:00 en 21:00. DHL zou het pakket opsturen. Ik ben al vanaf 17:00 zeer geduldig en me verheugend aan het wachten op het pakket. Na 21:15 zijn ze nog steeds niet langsgekomen. Dit weet ik 100% zeker aangezien ik in mijn woonkamer aan het wachten was en ik de weg kan zien vanaf daar. Ik heb geen auto langs zien komen en ik heb ook geen bezorger gezien. Omdat ik van de webshop geen track en trace nummer heb gekregen, heb Ik maar contact opgenomen met de webshop en die zeiden tot mijn grote verbazing tegen me dat er niemand thuis was. Ik heb ook geen briefje ontvangen in mijn postvak van DHL. Ik was gewoon thuis, maar DHL heeft mijn pakket niet geleverd en nu is het pakket retour verzonden! Hier ben ik enorm boos over aangezien wehkamp.nl mij niet serieus neemt en DHL niet levert.

Met vriendelijke groet,

Batur Hayat

Gewenste Oplossing:

Als DHL zijn excuses aanbiedt en mijn pakket alsnog levert.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 juli 2016 om 10:15 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw,

Uw klacht op deze website heeft te lang geen aandacht van ons gekregen, hiervoor onze excuses. Gezien de plaatsingsdatum van de klacht gaan we deze sluiten. Mocht uw klacht nog van toepassing zijn dan graag deze opnieuw erop zetten. Wij gaan er dan meteen mee aan de slag.
Met vriendelijke groet,

Carola
namens het webcare team van DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Batur