Klacht: Pakket niet bezorgd en geretourneerd naar china

op 03 oktober 2011 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Meer dan een maand geleden heb ik een zending uit china laten komen. Hiervoor kreeg ik netjes een inklaringsbrief en de inklaring is ook afgerond. Vervolgens is het pakket bij tnt in het sorteerproces gekomen en daar is alles fout gegaan. ik zie in de track en trace vele dubbele meldingen en ben daarover gaan bellen. Dit zou onderzocht worden en ik zou zo spoedig mogelijk teruggebeld worden door de juiste afdeling.

Aangezien ik een paar dagen later nog niet terug gebeld was, heb ik zelf nog maar een keer contact opgenomen. Toen kreeg ik te horen dat dit normaal was en dat die dubbele meldingen kwamen doordat het na de inklaring ook langs een financiële afdeling moest.

vandaag nogmaals contact opgenomen en nu blijkt dat het pakket terug gestuurd is en ze dit tijdens de eerdere 2 gesprekken hadden kunnen zien. Ik geloof dit nog niet echt aangezien het pakket zaterdag nog door de sorteerder gekomen is.

ik ben nu bijna 25 euro kwijt aan telefoonkosten wat meer is dan de waarde van het pakket en ben nog niets wijzer. Ik moet nu maar gaan hopen dat de Chinese verkoper mij mijn aanschaf bedrag terug wil gaan betalen.

waardeloze service en informatievoorziening bij PostNL (en dit is niet de eerste keer). Continu valse beloftes en pure leugens. Doordat de buitenlandse verzenders vaak maar 1 verzendmethode hebben ben ik gedwongen om via PostNL te werken.

Er is overigens vanaf 8:00 tot 20:00 iemand aanwezig op de locatie (bedrijfspand) en het is dus in tegenstelling tot de tracktrace gegevens nog nooit aangeboden op het juiste adres.

22.09.2011:
De zending is aangemeld bij PostNL en wordt volgbaar
23.09.2011:
De zending is aangemeld bij PostNL en wordt volgbaar

02.09.2011:
Ontvangen in land van bestemming
21.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
22.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
23.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
23.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
24.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
26.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
26.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
26.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
27.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
27.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
28.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
28.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
29.09.2011:
Zending nog in sorteerproces; aflevering 1 dag vertraagd
29.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
30.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
30.09.2011:
Zending nog in sorteerproces; aflevering 1 dag vertraagd
30.09.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
01.10.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
01.10.2011:
Zending gesorteerd in sorteercentrum
01.10.2011:
Zending nog niet gesorteerd. Bezorging op volgende werkdag.

05.09.2011:
Inklaring niet afgerond. Info verzoek naar klant verstuurd
22.09.2011:
Zending nog niet verwerkt.
23.09.2011:
Chauffeur is onderweg
24.09.2011:
Chauffeur is onderweg
24.09.2011:
Aflevering uitgesteld tot volgende werkdag
26.09.2011:
Chauffeur is onderweg
26.09.2011:
Aflevering uitgesteld tot volgende werkdag
27.09.2011:
Zending zit in afleverroute
27.09.2011:
Geadresseerde niet bekend op dit adres. Retour afzender
28.09.2011:
Zending zit in afleverroute
30.09.2011:
Zending zit in afleverroute

23.09.2011:
Geadresseerde niet aanwezig. Zending onderweg naar afhaalloc
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus
27.09.2011:
Zending afgeleverd
28.09.2011:
Zending afgeleverd in postbus

Gewenste Oplossing:

financiele compensatie voor telefoonkosten en zending.
structurele verbetering service van PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door raceeend