Klacht: Pakket niet bezorgd

op 18 december 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte mevrouw/meneer,
Ik zou vandaag tussen 14.00 uur en 18.00 uur een pakket ontvangen. En opeens stond er tijdelijk overmachtig. Ik zat hele middag thuis te wachten en ze bezorgen geen pakket. En morgen is zondag. Dus ik moet tot maandag of dinsdag wachten. Dat is absoluut niet professioneel en het is niet leuk. Kan iemand mij vertellen wanneer het precies bezorgd wordt?
Met vriendelijke groet,
Amra Zarifovic

Gewenste Oplossing:

Ik ben niet tevreden ik heb geen pakket ontvangen maar wel ervoor betaald.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 18 december 2017 om 16:18 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag,

Bedankt voor uw bericht. Tot onze spijt hebben wij uw zending tot twee maal toe moeten uitstellen door een overmachtssituatie. Uiteraard proberen wij uw zending in zo'n situatie over te dragen in een andere rit. Helaas is dit niet gelukt. De zending is om die reden doorgepland naar de volgende dag en is op dit moment in levering.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Miranda
DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Wanneer word mij pakket bezorgd