Klacht: pakket kwijt ipv dag later 2 dagen later

op 04 augustus 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

hallo. Ik heb dus een tablet gekocht bij bcc. Was niet op vooraad nou geen probleem ik alvast betaald en dan zou die de volgende dag netjes bezorgd worden door DHL. Ik steeds maar naar de track en trace kijken en ja hoor je raad het al..
Vertraging opgelopen omdat het weer is zoek was geraakt. Zou donderdag 3 augustus worden geleverd maar dat is dus even zaterdag 5 augustus geworden en dan te denken dat ik een dag daarvoor 2 augustus iets bij bol.com heb besteld en wat dus wel op de dag dat mijn tablet dus binnen had moeten komen WEL netjes in de brievenbus lag. Ik zeg dankjewel postnl! Hier kan DHL nog heel wat van opsteken!

Gewenste Oplossing:

wanneer DHL zijn werk goed doet en klanten netjes te woord staat en dat klanten hier niet de dupe van moeten worden!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

DHL

Heeft op 04 augustus 2017 om 14:12 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Alle klachten die gemeld zijn door jerryve25