Klacht: Pakket bezorgen

op 28 december 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Heb wat besteld en zou vandaag geleverd worden had ook een email gekregen dat het vandaag geleverd zou worden.
Ik was toevallig met mijn vriendin aan de telefoon waarvoor het pakketje is wordt er 1 keer aangebeld me vriendin loopt naar de intercom staat er niemand.
De bezorger is gewoon weg gegaan krijg ik email dat er niemand thuis is terwijl ik gewoon met mij vriendin aan de telefoon ben. En pakketje zou zoals beloofd voor kerst geleverd worden. Nu bel ik DHL zeggen ze het wordt nu pas woensdag geleverd en heel onvriendelijk behandeld!!!

Gewenste Oplossing:

Als het pakketje vandaag nog wordt nageleverd.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 december 2017 om 17:10 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Ricardo,

Bedankt voor je bericht. Ik zie inmiddels dat je zending is afgeleverd. Mijn excuses voor het ongemak van afgelopen dagen. Verveld om te horen wat er is gebeurd. Helaas kan ik op dit moment niet meer dan mijn excuses aanbieden. Mocht ik verder nog wat voor je kunnen doen hoor ik het heel graag.
Met vriendelijke groet,
DHL Express

Alle klachten die gemeld zijn door Ricardo369