Klacht: Pakket bezorgd maar toch niet??

op 02 juni 2017 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ook mijn pakket zou bezorgd zijn om 18:46, helaas toen ik thuis kwam bleek dit niet het geval, ook geen brief in de bus waar het dan wel geleverd is…. bij mij is altijd iemand thuis… ik maak me zorgen..

Gewenste Oplossing:

wanneer DHL mij kan vertellen waar mijn pakket is

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 02 juni 2017 om 13:58 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemiddag Melany,

Dank je wel voor jouw bericht. Goed dat je hierover contact met ons opneemt. Ik heb de zending voor je nagekeken en volgens onze gegevens is het pakket afgeleverd op nummer 124. Als dit niet het geval is zou ik je willen adviseren om contact op te nemen met de verzender.

Zij kunnen met behulp van specifieke informatie over het pakket bij ons een onderzoek starten. Dan kunnen wij navraag doen bij onze chauffeur hierover, zodat het alsnog zo snel mogelijk wordt geleverd.

Mijn excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren.

Groet,

Shannon, klantenservice DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door melanybosboom