Klacht: Pakket bezorgd, maar niet dus

op 25 juni 2016 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb vrijdag middag 10-06-16 een pakketje besteld dat vervolgens geleverd zou worden door DHL op zaterdag 11-06-16. Na mijn werk heb ik gekeken op de site voor de track & trace waar duidelijk stond dat het pakket geleverd was, maar toen ik thuis aankwam scheen dat niet zo te zijn. Toen heb ik contact opgenomen met DHL Parcel waar ik niks wijzer van ben geworden. Er werd mij verteld dat het brievenbus pakket was en dat het geleverd was en dat ik anders even bij de buren moest vragen, die tevens van niks af wisten.

Gewenste Oplossing:

Niet, ik had het pakket graag vandaag willen hebben i.v.m. een dorpsfeest. Dus liever dan maar mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 28 juli 2016 om 10:49 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer/mevrouw,

Uw klacht op deze website heeft te lang geen aandacht van ons gekregen, hiervoor onze excuses. Gezien de plaatsingsdatum van de klacht gaan we deze sluiten. Mocht uw klacht nog van toepassing zijn dan graag deze opnieuw erop zetten. Wij gaan er dan meteen mee aan de slag.
Met vriendelijke groet,

Carola
namens het webcare team van DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door DanielEpke