Klacht: pakket bezorgd bij buren bij vermelding niet bezorgen bij buren

op 04 oktober 2017 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een pakket laten bezorgen op mijn adres waarbij op het pakketje duidelijk onder het adres vermeld stond dat het pakket NIET bij de buren afgeleverd mag worden en alleen op huisadres. Dit stond onder het adres heel duidelijk erbij vermeld, onmogelijk om niet gezien te hebben. Vervolgens is dit pakket gewoon bij de buren afgegeven.

Gewenste Oplossing:

Ik wil graag een excuus en dat de pakketbezorger hierop aangesproken wordt zodat dit zich niet herhaalt. Ik geef niet voor niks deze grens aan en ik wil dan ook dat een dergelijke grens gerespecteerd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 04 oktober 2017 om 11:00 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer, mevrouw Fonkert,

Hartelijk bedankt voor uw melding. Ik kan me voorstellen dat u teleurgesteld bent over het feit dat uw pakket bij buren is afgegeven. Graag wil ik dit toelichten.

Het is niet mogelijk om een losse opmerking op een pakket te plaatsen. Wanneer een pakket niet bij buren mag worden aangeboden dan dient de afzender dit apart op te geven, zodat dit in track en trace zichtbaar is dat hiervoor gekozen is. Het pakket kan aangetekend worden verzonden of met de vermelding “alleen huisadres”. Dat is bij dit pakket niet het geval geweest volgens de status. De bezorger heeft in dit geval correct gehandeld.

Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice; http://www.postnl.nl/klantenservice/

Met vriendelijke groet,
PostNL

Alle klachten die gemeld zijn door Woerden333