Klacht: Pakket altijd te laat bezorgd.

op 04 mei 2016 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

De track en trace gaat echt nergens over. Pakketten zijn altijd te laat. Je zit er toch op te wachten, echt slordig hoor. Als het nu een paar keer gebeurde…..echt zo goed als altijd is het te laat of het komt de volgende dag pas.

Gewenste Oplossing:

Tsja.....als de track en trace eens een keer zou kloppen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 04 mei 2016 om 12:08 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Kuiper,

Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding is mij duidelijk geworden dat de bezorger uw zending buiten het aangegeven tijdvak heeft afgeleverd.

Helaas moet ik u er op wijzen dat de aflevertijdvakken op postnl.nl/ontvangen indicatief zijn. Door onder meer drukte en verstoringen op de afleverroute kan hier vanaf worden geweken. Mocht u hierdoor de bezorger missen, dan ontvangt u een kennisgeving. Hiermee kunt u zelf een alternatief aflevertijdvak of –locatie kiezen, dit kan ook een postkantoor zijn.

Ik ga er vanuit u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u ook altijd terecht bij onze klantenservice via postnl.nl/klantenservice.

Met vriendelijke groet,
PostNL

Heeft op 05 mei 2016 om 13:03 geantwoord

Standaard praat. Het is niet 1 zending buiten het tijdvak afgeleverd, de zendingen zijn altijd ruim te laat. Waar is een track en trace voor? Je houdt rekening met een tijdsvak, ik zorg dan dat ik thuis ben. Echt zinloos dit. Sinds de zelfstandige postbezorgers is het een zooitje. Ze zijn nog brutaal ook maar goed, dat is weer een ander verhaal.

Alle klachten die gemeld zijn door patje32