Klacht: Pakket al langer dan een maand vast bij douane

op 13 oktober 2016 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Al sinds eind augustus verwacht ik een pakketje uit het buitenland. Volgens de originele trackingcode ligt deze sinds 5 september jl. bij de douane en zou dit via PostNL verder geleverd moeten worden. Ik heb hierover meermaals contact over gezocht, zowel via de chatfunctie op de website van PostNL als telefonisch. Het enige dat dit mij heeft opgeleverd is een nieuwe trackingcode (eentje van PostNL, ter vervanging van die van de buitenlandse postdienst), maar deze nieuwe code is niet bekend op de website en hier is nog altijd geen informatie mee te vinden. Sinds woensdag 28 september is er een onderzoek gestart, maar ook hieruit is nog niks gebleken en krijg ik enkel te horen dat er contact op wordt genomen wanneer er informatie is vanuit een andere afdeling.

Gewenste Oplossing:

Ik ben pas tevreden wanneer er concrete informatie wordt verstrekt over wanneer het pakket geleverd gaat worden en wanneer dit natuurlijk binnen aanzienbaren tijd gebeurt, aangezien ik hier nu al meer dan een maand op moet wachten. Tevens zou ik hier graag een tegemoetkoming voor zien met excuses en een verklaring van waarom dit zo lang moet duren/heeft moeten duren.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 weken geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

PostNL

Heeft op 13 oktober 2016 om 14:11 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heer Schuurman,

Uit uw bericht begrijp ik dat u een pakket verwacht uit het buitenland. Maar sinds deze bij ons is aangekomen, is er nog geen concrete update geweest. U geeft ook aan contact gehad te hebben via de chat en telefonisch. Ik heb voor u gekeken in het systeem en ik zie dat er een onderzoek is gestart destijds, hier heeft u verder geen reactie meer op gehad, daarom heb ik een nieuwe taak uitgezet naar de case behandelaar om zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen. Ik wil u daarom ook aanraden om al het contact via uw case behandelaar te doen of via postnl.nl/klantenservice (chat of telefonisch) mijn excuses voor deze vervelende situatie.

Met vriendelijke groet,

PostNL

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 week geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Heeft op 16 oktober 2016 om 00:08 geantwoord

Het contact tot en met nu (de case loopt sinds 5 september, sindsdien is er geen update meer geweest) heeft tot geen enkele ontwikkeling geleid. Deze passieve houding die alleen maar wijst op het afwachten van nieuw contact zie ik dan ook zeker niet als een oplossing.

Alle klachten die gemeld zijn door stephanschuurman