Klacht: Pakket 2x niet bezorgd

op 11 september 2018 over PostNL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dinsdagavond en woensdagavond voor niets thuis gebleven voor pakje dat zou worden bezorgd. We waren thuis!

Gewenste Oplossing:

Als voortaan een berichtje in de brievenbus wordt achtergelaten dat bezorger is langs geweest in plaats dat bezorger u heeft gemist!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar PostNL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door PostNL in behandeling genomen

Bericht van PostNL

6 maanden geleden - Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Uit uw bericht haal ik dat u de verwachte pakketten niet heeft ontvangen en dat er geen briefje is achtergelaten door de bezorger. Graag reageer ik hierop. Allereerst mijn excuses voor het ongemak. Ik zou graag even met u mee willen kijken in mijn systeem. Kunt u mij hiervoor de trackingcode(s) sturen? Dan kan ik ook gelijk voor u beoordelen of er een klacht ingediend kan worden. Kunt u mij nog verzekeren dat de deurbel wel zijn werk doet? Ik hoor graag van u. Met vriendelijke groet, PostNL Klantenservice

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat PostNL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

PostNL

Heeft op 11 september 2018 om 11:06 geantwoord

Geboden Oplossing:

Geachte heermevrouw Oei,

Onlangs heeft u via deze website een melding bij ons gedaan. Om uw melding goed in behandeling te kunnen nemen, hebben wij meer gegevens of aanvullende info van u nodig. We hebben u in een vorig bericht gevraagd deze informatie spoedig aan te leveren, zodat wij uw melding verder in behandeling konden nemen.

Helaas hebben wij van u geen reactie mogen ontvangen op ons informatieverzoek. Wij gaan er dan ook van uit dat uw melding inmiddels is verholpen enof dat u via een van onze andere kanalen van antwoord bent voorzien. Uw melding op klacht.nl wordt daarom afgesloten.

Ik ga er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, vragen wij u contact op te nemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

Met vriendelijke groet,

PostNL Klantenservice

Alle klachten die gemeld zijn door Han Oei