Klacht: Paket zou bezorgt zijn

Meganberendsen op 23 december 2019 over DHL in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Volgens dhl zou mij pakket bezorgt zijn heb alleen nooit een pakket bezorger aan de deur gehad de buuren hebben ook geen pakketje van mij gehad en nus is dus me paket weg of zoek ben hier totaal net blij mee want er zat wat in wat ik vandaag nodig had

Gewenste Oplossing:

Als ik vandaag nog me paket ga krijgen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar DHL over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door DHL in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat DHL een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

DHL

Heeft op 23 december 2019 om 11:54 geantwoord

Geboden Oplossing:

Goedemorgen,

Bedankt voor uw bericht.

Ik zie dat u al telefonisch contact met ons heeft gehad over deze zending en dat er meteen een onderzoek is opgestart. Onze deskundigen zijn volop met dit onderzoek bezig. Zodra er nieuws is, informeert de verzender u. Mocht u niets vernemen, neemt u dan contact op met de verzender. De verzender is uw aanspreekpunt in dezen en wordt door haar vaste contactpersoon bij ons op de hoogte gehouden.

Met vriendelijke groet,

Harald
Webcare DHL Parcel

Alle klachten die gemeld zijn door Meganberendsen