Klacht: Overvol zwembad

op 10 augustus 2017 over Duinrell in de categorie Attractiepark

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik en mijn man zijn 2 weken geleden na het tikibad gegaan toen we aankwamen stond de rij al tot buiten eenmaal binnen waren de omkleed hokjes zo goor echt te vies voor woorden eenmaal in het zwembad was het een zwerm aan mensen een uur in de rij voor een glijbaan zelf het zwembad zelf was zo vol dat je er ampe bij kon wij zijn na een half uur vertrokken ik heb me geld terug gevraagd daar kreeg een email door dat ik daar maar heen moest mailen dat heb ik 2x gedaan maar tot op heden niks gehoord echt schandalig

Gewenste Oplossing:

Niks

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Duinrell

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Duinrell nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Claudiavandenbosch30