Klacht: overstapservice werkt niet

op 26 september 2011 over Ziggo in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben in juni van Tele2 naar Ziggo over gestapt. Ik heb gebruik gemaakt van de overstap service van Ziggo. Tele 2 blijft echter geld afschrijven. Het telefoonnummer is overgezt en ik bel al maanden via Ziggo maar Tele 2 houdt vol dat Ziggo niets heeft opgezegd maar alleen telefoonlijn heeft overgenomen. Tele 2 wil het geld niet terugbetalen en zegt dat ik dat bij Ziggo moet claimen. Ze gaan wel nu mijn abonnement opzeggen per 3 oktober, dat is dus 3 maanden te laat en ik moet er nog voor betalen ook.

Gewenste Oplossing:

Tele 2 moet het geld gewoon teruggeven. Ze weten donders goed dat als Ziggo een telefoon overneemt dat ik dan overstap.

Alle klachten die gemeld zijn door younix