Klacht: Overschrijding van de levertijd

op 02 augustus 2017 over Decor wonen & slapen in de categorie Huishoudelijke winkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

lang verhaal kort 11 april 2017 heb ik een bestelling gedaan bij decor wonen voor mijn boxspring bed vandaag 2 augustus 2017 nog steeds geen bestelling ontvangen. eerste instanties was de levertijd 4 tot 6 weken en toen werd het 8 tot 12 weken inmiddels zitten we al in week 17 belachelijkkkk!!!!!!! ik was nooit akkoord gegaan als ik 8 tot 12 weken moest wachten op mijn bed was toen net verhuisd en ik had een baby van 1 maand oud. had ik maar eerder gekeken naar de recensies had ik het geweten

Gewenste Oplossing:

als ze de tent sluiten.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Decor wonen & slapen

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Decor wonen & slapen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door sharonrm