Klacht: Ov chipkaart met bus abb.

op 17 december 2012 over Veolia Transport in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn dochter heeft een busabb voor het traject Terneuen-Goes. Voor dit abb heb ik bijna 800 euro betaald. Dit ging goed met Connexion totdat Veoila transport het ging doen.Nu wordt er onterecht geld afgeschreven van haar ovchipkaart en Veoila weet van deze fout op lijn 20. Na verschillende telefoontjes was mijn beloofd het geld terug te krijgen maar nog steeds niks gezien en de afschrijving gaat elke dag nog door.Zo moet ik steeds geld storten op de o anders kan mijn dochter niet met de bus mee !! schandalig gewoon !!

Gewenste Oplossing:

Dat ik snel mijn geld terug krijgt !! Nu moet ik het voorschieten omdat hun systeem niet klopt terwijl ik het abb al heb betaald !!! Dus dubbel betalen en dat valt niet mee als alleenstaande moeder met twee kinderen.

Alle klachten die gemeld zijn door kimeva