Klacht: Ov chip kaart

op 25 mei 2016 over Veolia in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een 2 sterren maand abonnement, regelmatig werken die kaart scanners in de bussen niet .waardoor ik in de min kom te staan .en dan schijnt mijn abonnement niet te werken. .. dit is al de 2e keer deze maand.. straks ben ik mijn baan kwijt en dan….

Gewenste Oplossing:

Niet meer in de min kunnen staan ..waardoor mijn abonnement blijft werken..

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Veolia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Veolia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gizmo25