Klacht: Order niet ontvangen

op 08 mei 2016 over vidaXL in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb ligstoel bestelt and niet ontvangen. Ik heb wel geld betaalt.

VidaXL is telefonish niet berikbaar en email werk ook niet.

Ik wil mijn geld terug!

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over vidaXL

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over vidaXL nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van vidaXL

10 maanden geleden - Beste meneer/mevrouw, Bedankt voor de genomen tijd om onze service en producten te willen beoordelen. Wij vinden het vervelend te lezen dat u niet tevreden bent over de levering. Wij hebben u inmiddels een e-mail gestuurd om u een passende oplossing aan te bieden. Mocht u zelf telefonisch contact op willen nemen dan kan dat op 088-1232400 (ma-vr 9:00-13:00, za 9:00-13:00). ] Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Team vidaXL

Reactie van de melder van de klacht driverx777

10 maanden geleden - Ik heb de order binnen gekregen. Bedankt!

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door vidaXL in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door driverx777