Klacht: Opzegging onmogelijk

op 28 juli 2016 over mttm in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij willen servicenummers opzeggen (januari 2016). De opzegging wordt niet in behandeling genomen als er nog facturen open staan. het bleek dat er een aantal facturen onterecht waren verstuurd. Facturen gecrediteerd. opzegging opnieuw. Niet in behandeling, want het moet schriftelijk op bedrijfs briefpapier. Op papier gedaan en weer staan er facturen open, dus weer niet in behandeling.

facturen verrekend en betaald en in juni krijgen we bericht dat de opzegging in behandeling is. Blijkt, dat de contracten in 2015 stilzwijgend zijn verlengd, maar nu voor een periode van drie jaar. Eenzijdig? Nee, er is vorig jaar een mail gestuurd en als u het er niet mee eens zou zijn, Had u de tijd om te reageren. MTTM stuurt regel;matig reclame mailings naar haar klanten. de betreffende mail ging over de mogelijkheid een domeinnaam te registreren, dus die mail is ongelezen gewist.

Ik betwist dus de verlenging en neem nog steeds als datum van opzegging januari 2016. het contract zou dan doorlopen tot juni, dus die kosten wil ik wel betalen, maar daarna absoluut niet meer.

Net als bij belastingdienst en UWV moet ik eerst de factuur betalen en dan wordt een eventueel bezwaar behandeld. Als ik niet betaal, ook al heb ik bezwaar ingediend, worden de nummers afgesloten. En prompt is het enige nummer wat we nog willen houden afgesloten. Een 0900 nummer waar klanten ons opdrachten geven. volgens MTTM worden alleen uitgaande lijnen afgesloten. Dit betreft een inkomende lijn.

Met die mensen is niet te communiceren. Telefonisch kun je afspraken maken, schriftelijk krijg je geheel andere berichten. Inhoudelijk wordt zelden gereageerd.

Gewenste Oplossing:

Als ik de normale kosten heb betaald voor het nummer wat ik wilde behouden en de andere nummers gewoon zijn afgesloten. De wet Van Dam is ook voor zakelijke gebruikers van toepassing en de initiele contracttermijn is reeds lang verlopen op alle 4 nummers.
vervolgens het nummer porteren naar een betrouwbare provider en daarna nooooit meer zaken doen met MTTM.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar mttm over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door RonJe023