Klacht: Opzeggen wordt onmogelijk gemaakt

op 01 september 2016 over mttm in de categorie Telecomwinkels

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben gebruik gemaakt van 0900 nummers bij MTTM, maar willen dit opzeggen. Helaas heeft MTTM een manier gevonden om dit voor ons, en waarschijnlijk ook andere klanten bijna onmogelijk te maken. Als ze te horen krijgen dat je wil opzeggen creeren ze expres administratieve chaos door verkeerde facturen te sturen, die ze dan weer (gedeeltelijk) te crediteren of facturen helamaal niet te sturen, maar later weer wel de aanmaning te versturen. Bij het daadwerkelijke officiele opzeggen keuren ze de opzegging af omdat er nog (zogenaamd) openstaande facturen staan.

Ze reageren niet op mails, ze bellen niet terug, ze hebben zelfs wel eens aangegeven dat we bij het opvragen van een factuur (waar wij dus het bestaan niet van wisten) 50 euro moeten betalen om de kopie factuur opgestuurd te krijgen.

We hebben het originele contract waarin staat dat het per jaar opzegbaar is met 3 maanden opzegtermijn, we hebben netjes 3 maanden vooraf opgezegd, maar in in systeem staat een einddatum van 2019. Uiteindelijk een brief laten sturen door een advocaat, maar de facturen blijven gewoon komen.

Gewenste Oplossing:

Als we geen facturen meer krijgen en nooit meer iets horen van of over MTTM !!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een email gestuurd naar mttm over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door j.dejong@bergmanclinics.com