Klacht: Opzeggen vaste telefoon voor gemachtigde

op 03 oktober 2011 over KPN Vaste Telefonie in de categorie Vaste Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb al een aantal malen getracht de telefoon op te zeggen voor mijn oom van 99 jaar. Hij is zwaar dementerend en zit in een verzorgingshuis. Ik ben via de notaris gevolmachtigd om zijn zaken te doen.
Ik heb een aantal keren schriftelijk en via de telefoon geprobeerd om zijn telefoon op te zeggen . Niets helpt ze zeggen u bent de contractant niet. Ze willen zijn handtekening, terwijl hij die niet meer kan maken. Van mijn schriftelijke brief krijg ik geen reactie. Als ik bel zeggen ze ik mag niet met u spreken, want u bent niet de contractant. het geld blijft maar automatisch van de rekening geincasseerd worden.
Kunt u helpen??????????

Gewenste Oplossing:

beeindiging telefoon en terugstorten laatste rekening

Alle klachten die gemeld zijn door johandegroot