Klacht: Opzeggen abonnement telegraaf

op 28 september 2011 over Telegraaf in de categorie Kranten - Landelijk

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Per mail 7 maart 2011 alvast mijn abonnement opgezegd die officieel zou stoppen augustus 2011. Tot nu toe krijg ik nog steeds de krant en hebben al 2 keer geld afgeschreven terwijl ik heb opgezegd.Nog steeds geen resultaat maar zelf wel mijn geld terug gehaald.

Gewenste Oplossing:

Dat ik geen krant meer ontvang en dat ze van mijn rekening (geld) afblijven. Want ik heb hem toch echt optijd opgezegd!

Telegraaf

Heeft op 01 november 2017 om 15:23 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste meneer/mevrouw,

Wij nemen elke klacht serieus en zijn daarom naast vragen gericht aan onze klantenservice per 1-1-2015 gestart om ook klachten op klacht.nl in behandeling te nemen. Tegelijkertijd zien ook wij dat er klachten uit het verleden zijn die reeds zijn afgehandeld echter niet via klacht.nl. Mocht je over deze klacht nog vragen hebben, dan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice via het volgende telefoonnummer: 088 – 824 82 42 of via ons online klantportaal op www.mijnmedia.nl!

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

Met vriendelijke groet,

Het Webcare team van De Telegraaf

Alle klachten die gemeld zijn door daanah