Klacht: OpOssimg van klacht

op 08 juli 2017 over mangomobility.nl in de categorie Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Door mij gehuurde splinternieuwe FR1 verliest bij aflevering wiel na 300 meter. Klacht na veel heen en weer gedoe eindelijk opgelost. Nu na twee maanden geeft de oplader aan dat er een storing is. ANWB kon deze niet oplossen met als gevolg dat ik nu weer in de planning zit en afvraag wanneer ik nu eindelijk iets hoor. Moet wel al die tijd de huur voldoen voor een vervoermiddel dat ik dringend nodig heb. Moet constateren dat service uitermate slecht is.

Gewenste Oplossing:

Na een spoedige afhandeling en de hoop dat deze nieuwe machine me verder van klachten bespaard.

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar mangomobility.nl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Hr de Vries